websikehealthcheck

Kaptál tőlem egy névjegyet?

Üdvözöllek, örülök, hogy benéztél a weboldalamra!

Mivel a névjegykártyámról érkeztél, kérlek nézd el nekem,
hogy a weboldalon tegeződöm mindenkivel.
Bebizonyosodott, hogy – természetesen a tisztelet megadása mellett – így
közvetlenebb és őszintébb a kapcsolatom érdeklődőimmel.
Remélem nem bántalak meg vele téged sem.

Röviden újra bemutatkozom, hiszen annyi helyről kap az ember névjegyet…

Weboldal-kivitelezési tanácsadás kisvállalkozóknakTemesvári Richárd vagyok,
Weboldal-kivitelezés tanácsadó

Mit jelent ez?

A weboldalak elkészülését többnyire két olyan ember beszéli meg, aki nem bizonyos abban, hogy amit alkotnak, az valóban nyereséget hozó dolog lesz…

Gondolj csak bele!

Az egyik a megrendelő, akinek nem a weboldalak működéséhez kell értenie.
Valamilyen terméket vagy szolgáltatást árul, amelyet az interneten is szeretne reklámozni. A legtöbb esetben a kiindulási alap annyi, hogy milyen oldal…

  • tetszene neki
  • van a konkurenciának
  • javasolt neki egy weboldal készítő

A másik résztvevő a weboldal készítő – hiszen hozzá fordulnak az emberek, ha szeretnének weboldalt. Nem csoda, elég logikus lépés, nem igaz?

Csakhogy a webes szakember megcsinálni képes valamit, és hogy az nyereséges e, az már nem az ő feladata. Lehet, hogy az lesz, lehet, hogy nem… Neked ez elég?

Neki van egy “terméke” – mint neked, amit árulsz – és azt kell eladnia. Mindegy, hogy az való neked, vagy sem, a legritkább esetben fogja azt mondani egy webes, hogy ne vele készíttesd el a weboldalad, mert nem neked való. A megélhetését kockáztatná. Inkább megkérdez, hogy “milyen weboldalra gondoltál?” …és azt képes megcsinálni. De abban már előbb talán egyetértettünk, hogy a megrendelő legtöbbször a másik hozzá nem értő személy a projektben.

A Weboldal-kivitelezési tanácsadónak nem célja eladni semmilyen weboldalt. Az a célja, hogy megkeresse, mi való a Te szolgáltatásodnak, mivel fog valóban nyereséget termelni az internetes megjelenésed. A weboldalkészítés ugyanis csak egy apró része egy 20+ részből álló feladat sorozatnak, amin végig kell menned, ha pénzt akarsz csiholni az internetből!

Remélem nem megijesztettelek, hanem elgondolkodtattalak és kicsit tisztábban látod már, mire számíthatsz, ha virtuális fába vágod a fejszéd 🙂

Keress bizalommal, hogy kicsit tágabbra nyithassuk az ismereteidet a feladattal kapcsolatban akkor is, ha már van weboldalad, hiszen mindig vannak új technikák, jobb ötletek, mindig csiszolható kicsit a kész is!

Tel.: + 36 20 974 6601

Kövess a facebookon:  Weboldal-kivitelezési tanácsok kisvállalkozóknak

Google+ – itt is megtalálsz: Hangoljuk nyereségesre weboldalad

Skype név (csak előzetes időpont egyeztetéssel használom): richie27vac

Vagy írj nekem itt és most:

[contact-form-7 id=”128″ title=”Írj nekem! – névjegy”]