websikehealthcheck

“A szomszéd gyerek sem vállalja ennyiért” – weboldal csomag…

“A szomszéd gyerek sem vállalja ennyiért” – Weboldal csomagok…

Nincs tapasztalata, hogy mitől működik és mi való neked! Neki csak egy munka, amiért zsebre vág pár ezer forintot, de nem érdekli, hogy keresel e vele pénzt!

“A szomszéd gyerek sem vállalja ennyiért” – Weboldal csomagok…

A magyar mikrovállalkozásoknál még mindig gyakori, hogy elgondolkodnak valami “olcsóbb” megoldáson weboldal készítés előtt.

Mik a leggyakoribb választások?

 • Csináltassuk “olcsó emberrel”: mert ért hozzá a gyerekem, a szomszéd, aki számtech. tanár, a haverom, vagy egy ismerős ismerőse, aki amúgy dolgozik valahol, de esténként nekiül valamit összerakni szívesen egy kis aprópénzért. Sokszor feketén…
  Mi a gond ezzel?
  Azon túl, hogy nincs garancia, függünk egy olyan embertől, aki nem ebből él és bármikor “nincs kedve foglalkozni vele” vagy “elhavazik” a túlvállalt fusi melókkal a legnagyobb baj az, hogy nincs tapasztalata, hogy mitől működik és mi való neked!
  Neki csak egy munka, amiért zsebre vág pár ezer forintot, de nem érdekli, hogy keresel-e vele pénzt! Hosszú témakör ez…
 • Csináljuk magunk ingyenes rendszerben: “jó árnak” tűnhet elsőre az ingyen! – de valahol az ingyenesért is fizetnünk kell. Vagy reklámokkal zsúfolják teli a weboldalunk, vagy hírlevél listára tesznek, ahol naponta kapjuk a szemetet százszámra, vagy később kérnek érte pénzt, amikor már belaktad a weboldalt… és ki tudja még milyen megoldások léteznek.
  Legtöbbször az a baj, hogy nincs iránymutatás, nem nagyon van kitől tanácsot kérni és még egy ingyenes szolgáltatót is reklámozol a neveddel, nem a saját céged.
 • Csináltassuk a legolcsóbbal: megértem, hogy miért dönt valaki ár alapján, ezért is készült ez az oldal. De akkor is szánnod kell rá pár órát, hogy más szempontokat is figyelembe vegyél, mert egy rossz, ámde olcsó weboldal több kárt okoz dédelgetett céged megítélésében, mint amennyi vevőt szerez!

Többen kérték tőlem is, hogy a Websiker Csomagokból készítsünk szakmákra jellemző, teljesen kidolgozott verziókat is és így legyen sokkal-sokkal olcsóbb, mégis legyen vele igazán kevés a vállalkozó munkája. Érthető igény…

A Szakmai Websiker Csomag egy olyan általános weboldal, ahol megírjuk a szöveget, megcsináljuk a designt, és kulcsra készen kapod meg a szakmádnak megfelelő komplett weboldalad a saját céged adataival. Csupán néhány apró változtatást végzünk el, és máris a Te céged képviseli. Mondok két példát…

Ha vendéglátós vagy…

Lehet az egy kisebb pizzéria, hamburgeres, kifőzde, vendéglő… jellemzően ugyanazon igényeket fogalmazzák meg a vállalkozók a weboldallal szemben:

 • Informálja a vevőket róla, hogy kik vagyunk és hol található üzletünk
 • Feltehessünk képeket ételekről, az étteremről, rendezvényekről
 • Kiírhassunk havi akciókat
 • Kirakható legyen az étlap és itallap
 • Lehessen esetleg házhoz szállítással rendelni
 • Lehessen akár asztalt foglalni

Ezt mi elkészítettük, megfűszerezzük még egy-két beépített online marketing fogással, hogy hatékonyabb legyen a vendégcsalogatás, kitaláltunk egy nagyon egyszerű rendelési lehetőséget, aminek nincs bonyolult rendszere, nem kerül egy vagyonba, de mégis két fokkal kulturáltabb és használhatóbb, mintha valaki feltölti a rendelhető kaják szórólapját és várja a csodát – hogy rendeljenek az emberek.

Mindez egy területi szórólapozás egyszeri áráért!!!

Ha kozmetikus vagy…

Valószínűleg a vállalkozás címe körül néhány kilométeres körzetből vársz vevőket. A kozmetikusoknak van pár szolgáltatása jellemzően és esetleg be lehet hozzájuk jelentkezni.

Fontos itt is a helyszín – hová menjenek a kuncsaftok – térkép, telefonszám, nyitva tartás és ha új vendégeket szeretne toborozni, akkor szükség lesz egy “csali” szolgáltatásra.

Ezt előre meg tudjuk írni az összes kozmetikusnak és amikor egy új kozmetikus rendeli meg, csak beállítjuk a személyes dolgokat számára és már dolgozik is a weboldal.

 

Tehát a Szakmai Websiker Csomagok azért tudnak olcsók lenni…

…mert egyszer kidolgozzuk és többször eladjuk. Így nem teljesen egyedi az oldalad, de a debreceni hamburgerest ritkán érdekli, hogy Szegeden is ilyen weboldalt használ a hasonló tevékenységű kolléga. Sőt… a vevőket sem fogja érdekelni, hiszen a debreceniek igen ritkán rendelnek Szegedről hamburgert.
A saját logó, térkép, étlap és a választható színvilág pedig mégiscsak egyedivé varázsolja kicsit a weboldalad.

“Akkor ezen nem is tudok változtatni semmit?”

Dehogynem, ugyanazt a teljesen változtatható verziót kapod meg a háttérben, mint amikor a Websiker Weboldal Csomagjaink közül választasz, csak kész szöveggel, képekkel, tartalommal feltöltve, mégis töredéke áron. Mindent átírhatsz, törölhetsz benne, vagy teljesen új oldalakat, bejegyzéseket is írhatsz!

“Hány menüpontom lehet?”

Weboldalainkon nincs ilyen korlátozás, korlátlan számú aloldalt hozhatsz létre, korlátlan menüponttal tűzdelheted. Határt inkább a tárhely nagysága szab, de akár több száz oldal is elfér azon, amit ajándékba kapsz hozzá!

“Ha többször ugyanazt eladjátok, nem tilt ki a Google másolás miatt?”

Ugyan az alap egyezik, de az árban az is benne van, hogy mindig változtatunk egy kicsit a szövegezésen, hogy a Google is szeresse. Nem hogy kitiltásra számíthatsz, hanem nagyon jól optimalizálható a weboldal a keresőkre és előkelő helyezést érhetsz el vele a találatok között! Ezzel sokat foglalkozunk, hogy rendben legyen 😉

“Mi lesz a domain nevem és hol lesz a tárhely?”

Domain nevet együtt választunk, vagy sajátot is hozhatsz, ha már megvetted. A tárhelyet és 2db domaint mi biztosítunk ingyen a csomagodhoz, mert ha a három 1 helyen van, akkor csak nekünk kell szólni, ha bármi gond van.

“A szomszéd gyerek azért még így is olcsóbban vállalja…”

Kétségtelen, hogy lehet olcsóbban létrehozni oldalakat, de mi garanciát vállalunk a weboldaladra és igen nagyfokú tapasztalattal készítjük el szövegeid, grafikáid, jogtiszta képeket használunk és megfelel a jogszabályoknak is weboldalunk. “Pistike” programozni biztosan tud, de hogy mitől térül meg a befektetésed, arról egész biztosan fogalma sincs. Ha pedig elköltesz 10.000 forintot, ami nem térül meg, az sokkal drágább, mint akár 200.000 forint, ami keres 1 milliót utána. Nem igaz?
Ráadásul itt nem is kell 200.000 forint erre 😉

“Mi van, ha olyan funkciót szeretnék, ami nincs benne a csomagban?”

Ha tényleg remek ötlet és sok mindenkinek jól jöhet, megcsináljuk extra költség nélkül.
Ha egyedi kérés, megcsináljuk csak neked és annyival többet fizetsz.

“Mi van, ha olyan funkció van benne, ami nekem nem kell?”

Minden kikapcsolható, átírható, változtatható… nem lesz semmi olyan kiírva a weboldaladra, amit te nem úgy gondolsz, vagy nem vállalsz! Ez a Te oldalad, a Te igényeidhez igazítva!

“Mennyibe kerül egy ilyen weboldal?”

Ha teljesen egyedi kidolgozást kérsz a Websiker Finish Csomagunkat választva, akkor 249.000 Ft + ÁFA díjat fizetnél. Ez a weboldal gyakorlatilag egy ilyen kidolgozottságú – mint a Finish – csak más konstrukcióban értékesítve, ezért cserébe megkapod kevesebb mint fél áron: 99.000 Ft + ÁFA díjon.

Bónuszként 2 ingyen domain nevet és egy éves tárhely díjat kapsz még ajándékba mellé!

“Oké, teszik a dolog…

…hogyan tudok az én szakmámra jellemzőt választani, megnézni… stb?”

Az elkészült szakmai oldalak mintáját lentebb tesszük közzé referenciákkal együtt. Ha még nincs a Te szakmádnak megfelelő verzió, akkor javasolhatod a kidolgozását és ha vállalod, hogy Tiéd a prototípus, akkor felár nélkül megkapod az oldalt.
Ha nem vállalható ebben a konstrukcióban, vagy nem szeretnéd megvárni ezt a fejlesztési időt, akkor a Websiker Csomagok közül tudsz választani.

Következő lépésként írj nekem kérlek, hogy mi az elképzelésed itt az űrlap segítségével és 48 órán belül válaszolok!

Szakmai Websiker Csomagok

Az alábbiakban tudsz választani a már kész verziók közül… Hamarosan…
Addig is, írj nekem és legyél az első, akinek kialakíthatjuk!