websikehealthcheck

Vállalkozói találkozók

Betelt a pohár, így nem hirdetünk tovább a Googleben…

– mondta Viktor és éreztem, hogy ez most komoly. Pedig vért izzadtam vele, hogy eredményes legyen és horribilis órákat öltem bele a cél érdekében, mégsem hozta az elvárásokat… Az eltöltött órák megfizethetetlen mennyiségre szaporodtak, de nem bántam volna, ha végül mégis azt mondhatom: megérte.

Nem így lett és ami a legjobban bántott, hogy Viktor nem csak bennem csalódott, hanem az egész Google rendszerben. Én is elbizonytalanodtam akkor egy pillanatra, mert bizonyítani akartam. Pedig tudtam, hogy nem mindenkinek való az Adwords és néha az is eredmény, ha ez időben kiderül!

Akkor még nem is gondoltam, hogy Viktornak is mutathattam volna egy megtérülőbb hirdetést….

Konferencia Eszencia Találkozó Vácon KKV-k részére…

Konferencia Eszencia TalálkozóAnnyi jó konferencia, tréning, képzés, előadás… van manapság, hogy ha mindegyikre elmenne valaki, nem is dolgozna szerintem a hét nagy részében! Ezt sajnos Te sem teheted meg, igaz?

“Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akikkel a legtöbb időd töltöd” – ezt hallottad már biztos és ha az átlag napi találkozókat veszed alapul, lehet, hogy az indexen van mit javítani! Ez a másik ok, ami megoldásra várt régóta részemről is… bár én szerencsés helyzetben vagyok, mivel kivételes vállalkozók lehetnek a partnereim 😉

Ez a 2 fő oka annak, hogy létrehoztam a Konferencia Eszencia Találkozót (továbbiakban K.E.T.*) váci irodámban, aminek a lényege, hogy…