websikehealthcheck

Referencia

(Websikeres) iránymutatás egy jobb életminőségért

Hatékony időbeosztás? Eredményes munkavégzés? Kiegyensúlyozott mindennapok?

Dr. Németh Mariann, az életmód-navigátor és egy Websiker oldal ezekben is segít.

Mariann weboldala már korábban elkészült, most pedig elérkezett az idő, hogy itt is bemutassuk.

A weboldalon túl…

Mariann nem csak weboldalt rendelt tőlünk, hanem egy komplett online profittermelő gépezetet, ezért azóta is tart az együttműködésünk és segítünk neki a terjesztésben is, hogy minél több nőnek tudjon segíteni a hatékony időbeosztásban és életmódváltásban.
Ráadásul több tréningünket is elvégezte, ezért képben van az online marketing alapjaival: megismerkedett a Facebook és a Google Adwords hirdetési rendszerével, az analitikával, a keresőoptimalizálás legfontosabb lépéseivel és a szövegírás rejtelmeivel is. Erről árulkodnak a jobbnál jobb blogbejegyzései is!
Mariann több területen is segít az ügyfeleinek: könyvet írt a legkülönbözőbb táplálkozási irányzatokról, egészséges táplálkozásról, népszerűsíti saját tervezésű különleges határidőnaplóját, a Special Plannert és előkészületben vannak az online tréningjei. A mi feladatunk az volt, hogy mindezt egy letisztult és nőies stílusú weboldalon bemutassuk.

Biztosan a főoldal a “fő oldal”?

Ha több, egymástól eltérő szolgáltatásod vagy terméked van jó eséllyel több termékpiramisra lesz szükséged, és nem elég egyetlen folyamatot kiépítened. Épp ezért nem biztos, hogy a főoldal lesz minden esetben a legfontosabb. Az egyes szolgáltatások aloldala bizonyos esetekben éppúgy funkcionálhat főoldalként, hiszen annak, aki egy hirdetésből célzottan ide érkezik, tulajdonképpen ez lesz a kezdőlap. Tehát tartalmaznia kell minden információt ahhoz, hogy rögtön megértse, miről is van szó, milyen problémát oldunk meg. mire nyújtunk megoldást.
Mariannak így épül fel minden aloldala, a végén pedig űrlapok segítik a kapcsolatfelvételt.

FOLYAMATos kommunikáció

Fontos szerepet kap az oldalon az e-mail címért letölthető csali anyag, ami a hatékony időbeosztást segítő időtérkép. Ez fogadja a látogatót a főoldali plakátképen, majd az oldal közepén egy külön kiemelt sávban és a láblécben is. Az aloldalakon pedig egy fix jobb oldali oldalsávban található meg, így tulajdonképpen lehetetlen nem észrevenni. 🙂 Szeretjük mindenhol kicsit más szöveggel feltüntetni, így változatosabb és tesztelni tudjuk, hogy melyik felület illetve szöveg bizonyul hatékonyabbnak.
És hogy mitől lesz egy weboldal valóban profitáló? A tartalomtól, annak minőségétől, mennyiségétől, attól, hogy milyen módon szól a célcsoportjához és milyen folyamatokon tereli őket keresztül.
Mariann komolyan veszi mindezt és tudja, hogy az online jelenlét elengedhetetlen az igazán sikeres vállalkozáshoz. Folyamatosan kerülnek fel az újabbnál újabb hasznos tartalmak a blogra, érdemes megnézni, fantasztikus cikkeket ír!

Mit mond az ügyfél?


Köszönjük a kedves véleményt, és várjuk az online tréningeket!

Mindenképp vess egy pillantást az életmód navigátor oldalára ha szeretnéd hatékonyabban beosztani az idődet és kihozni a legtöbbet magadból! Ha pedig egy hasonlóan szép és jól működő oldalra vágysz, írj nekünk egy üzenetet! 😉

Hevesi Szandra
Hevesi Szandra vagyok, marketing szövegíró és tartalommarketing szakértő. Két diplomát szereztem PR és marketing kommunikációból és tulajdonképpen mindig is írással foglalkoztam. Írtam novellát, PR cikket, blogot, hírlevelet, sajtóközleményt, weboldalak és marketing anyagok szövegét. Abban segítek a vállalkozóknak és a Websiker Ügynökség ügyfeleinek, hogy az online felületeiket olyan tartalommal töltsék meg, ami nem csak a márkájukat építi, hanem új érdeklődőket is hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük