websikehealthcheck

Referencia

Websikeres alapokra helyeztük a Parlamentkő weboldalát

Kőből faragott termékekkel teszi elegánssá és exkluzív megjelenésűvé az otthonokat.
Az ablakpárkánytól a konyhapulton át egészen a kandallóig bármire legyen szükséged, egyedi tervezéssel valósítják meg az elképzelésed.
Az eredmény pedig magas minőségű kivitelezés és igazi luxushatás.
A webes megjelenésükkel is ezt szerették volna érzékeltetni, ezért fordultak hozzánk.

Mi volt a feladat?

Klára és Zoltán azért keresett meg minket, mert a régi weboldaluk helyett szerettek volna egy olyan oldalt, ami a modern és elegáns megjelenés mellett megfelel a jelenlegi követelményeknek és trendeknek. Ezért például a reszponzivitás kulcsfontosságú volt: exkluzív megjelenést kellett kialakítanunk asztali gépen, táblagépen és mobilon is.

Új alapok és tartalom

Egy olyan WordPress alapú Websiker oldalt készítettünk, ami modern és stílusos megjelenésével hatékonyan képes bemutatni a Parlamentkő által képviselt értékeket. Tartalom tekintetében a főoldalt teljesen újraterveztük, új struktúrát kapott. Fontos szerepet kaptak a szolgáltatásokat bemutató képek, amik egyben választási lehetőségek is, hiszen továbbterelik a látogatót az érdeklődésének megfelelő aloldalra. A felhasználó a főoldalra érkezve választhat a fő termékek közül vagy kereshet alapanyag szerint is. Ezek keresőoptimalizálás szempontjából fontos kulcsszavak, ezért a második menüsorba, illetve a láblécbe is bekerültek.
Bizalomépítésként kiemeltük azokat a dolgokat, amelyek megkülönböztetik őket a többi kőfaragó mestertől, és az előnyeiket hangsúlyoztuk (pl.: egyedi árajánlat és tervezés, ingyenes igényfelmérés, garancia), valamint elhelyeztük a tulajdonosok fotóját és elérhetőségét minden aloldalon.
Az eredmény egy igényes, letisztult Websiker oldal lett, elégedett tulajdonosokkal. 🙂

És a Te weboldalad…?

Elégedett vagy a vállalkozásod weboldalával? Ha úgy érzed itt az ideje a frissítésnek vagy épp egy teljes váltásnak, keress minket és dolgozzunk együtt! 🙂

Hevesi Szandra
Hevesi Szandra vagyok, marketing szövegíró és tartalommarketing szakértő. Két diplomát szereztem PR és marketing kommunikációból és tulajdonképpen mindig is írással foglalkoztam. Írtam novellát, PR cikket, blogot, hírlevelet, sajtóközleményt, weboldalak és marketing anyagok szövegét. Abban segítek a vállalkozóknak és a Websiker Ügynökség ügyfeleinek, hogy az online felületeiket olyan tartalommal töltsék meg, ami nem csak a márkájukat építi, hanem új érdeklődőket is hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük