Referencia

Websikeres alapokra helyeztük a Parlamentkő weboldalát

Kőből faragott termékekkel teszi elegánssá és exkluzív megjelenésűvé az otthonokat.
Az ablakpárkánytól a konyhapulton át egészen a kandallóig bármire legyen szükséged, egyedi tervezéssel valósítják meg az elképzelésed.
Az eredmény pedig magas minőségű kivitelezés és igazi luxushatás.
A webes megjelenésükkel is ezt szerették volna érzékeltetni, ezért fordultak hozzánk.

Mi volt a feladat?

Klára és Zoltán azért keresett meg minket, mert a régi weboldaluk helyett szerettek volna egy olyan oldalt, ami a modern és elegáns megjelenés mellett megfelel a jelenlegi követelményeknek és trendeknek. Ezért például a reszponzivitás kulcsfontosságú volt: exkluzív megjelenést kellett kialakítanunk asztali gépen, táblagépen és mobilon is.

Új alapok és tartalom

Egy olyan WordPress alapú Websiker oldalt készítettünk, ami modern és stílusos megjelenésével hatékonyan képes bemutatni a Parlamentkő által képviselt értékeket. Tartalom tekintetében a főoldalt teljesen újraterveztük, új struktúrát kapott. Fontos szerepet kaptak a szolgáltatásokat bemutató képek, amik egyben választási lehetőségek is, hiszen továbbterelik a látogatót az érdeklődésének megfelelő aloldalra. A felhasználó a főoldalra érkezve választhat a fő termékek közül vagy kereshet alapanyag szerint is. Ezek keresőoptimalizálás szempontjából fontos kulcsszavak, ezért a második menüsorba, illetve a láblécbe is bekerültek.
Bizalomépítésként kiemeltük azokat a dolgokat, amelyek megkülönböztetik őket a többi kőfaragó mestertől, és az előnyeiket hangsúlyoztuk (pl.: egyedi árajánlat és tervezés, ingyenes igényfelmérés, garancia), valamint elhelyeztük a tulajdonosok fotóját és elérhetőségét minden aloldalon.
Az eredmény egy igényes, letisztult Websiker oldal lett, elégedett tulajdonosokkal. 🙂

És a Te weboldalad…?

Elégedett vagy a vállalkozásod weboldalával? Ha úgy érzed itt az ideje a frissítésnek vagy épp egy teljes váltásnak, keress minket és dolgozzunk együtt! 🙂

Hevesi Szandra

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.