websikehealthcheck

Hogyan lesz egy weboldalból bevétel?

A legtöbb vállalkozó álma egy bevétel termelő, hatékony weboldal, ami jól is néz ki és tud mindent, amire szükséged van.
A baj csak az, hogy nagy eséllyel nem tudod, pontosan mire is lesz szükséged. Ezért lehetséges az, amit az első könyvemben írtam néhány éve: “a weboldalak többségét két hozzá nem értő ember készíti: a tulajdonos és a weboldalkészítő vagy webdesigner”.

Összeírtam egy PDF-ben, mire érdemes figyelni weboldal rendelés, vagy felújítás esetén. Ne érd be kevesebbel, mint a 25 pont, amit ma már alapból tudnia kell egy hatékonyan működő rendszernek!

25 szempont, ami nélkül ne rendelj weboldalt

Ahhoz, hogy jól válassz, néhány dolgot tudnod kell…

Ugyanis sokan a szakmában nem a hatékonyságot tartják szem előtt, mikor weboldalt terveznek és nem foglalkoznak a marketinggel, azokkal a funkciókkal, amelyek sikerre vihetnek egy weboldalt. Ez ugyanis már egy másik szakma. A tulajdonos pedig legtöbbször nem ért hozzá, hiszen nem ez a szakterülete, nem ezzel foglalkozik, amit előfordul, hogy a nem túl etikus webes “szakemberek” ki is használnak.

“Na de akkor hogyan lehet profitáló weboldalam?”

Nyugi, azért a helyzet nem ilyen tragikus, természetesen van megoldás! 😉

Lehet, hogy egyetlen lépés választ el az online sikereidtől…

Már több, mint 20 éve foglalkozom weboldalakkal és online marketinggel. Ez idő alatt rengeteg ügyfél érkezett hozzám úgy, hogy már csalódott az online marketingben és úgy gondolta, az internet úgy, ahogy van, nem neki való. A legtöbben, a közös munka után, az eredmények miatt később újra lelkesedéssel beszéltek az online kommunikációjáról és büszkék voltak a weboldalukra, mert pontosan értették, mi a szerepe és hogyan termelhet nekik folyamatos bevételt.
Úgy döntöttem, hogy sokkal több vállalkozónak szeretnék segíteni, nem csak azoknak, akik valamilyen úton eljutnak hozzám konzultációra vagy egy oktatásra. Ezért összeállítottam egy listát, ami tartalmazza azokat a dolgokat, amelyek elengedhetetlen kellékei egy jól működő weboldalnak.

Temesvári Richárd

a profitáló internetes megjelenés szakértője

17 websiker tipp a kreatív vevőszerzéshez - Hevesi Szandra - Temesvári Richárd

Küldhetek néhány vevőszerző tippet is?

Ha új ügyfelekre van szükséged, de nem igazán tudod, hogy szerezd meg őket alacsony költségvetéssel, akkor ezt a listát Neked írtam.

Bemutatok 17 egyszerű, mégis kreatív módszert, ami segít az ügyfélszerzésben és a költségeidet sem fogja megdobni.

Add meg az e-mail címed a lenti űrlapon és küldöm ezt is.

Nézd végig a checklistát és ellenőrizd, ha van már weboldalad, ha pedig még nincs, akkor ezek a szempontok segíteni fognak, hogy jól válassz és ne dobj ki az ablakon százezreket feleslegesen!

Szóval, készen állsz, hogy megtudd mi az, ami nélkül kudarcra van ítélve a weboldalad?

Csak add meg az e-mail címed és máris küldöm a checklistát, amivel garantáltan hatékonyabb lesz az internetes megjelenésed!

Nyugi… a spamet én is utálom és minden adatod biztonságosan kezelem, törlésed pedig bármikor kérheted a levelem alján lévő linken, amit kiküldök.
Adatkezelésünkről itt olvashatsz bővebben, ha szereted a száraz, jogi szövegeket 🙂
(új lapon nyílik, utána gyere vissza ide)