websikehealthcheck

Mikor éri meg Google hirdetést futtatni?

Menyiért hirdessek? Biztosan megtérül? Van egyáltalán értelme?

Mennyiért hirdessek? Biztosan megtérül? Van egyáltalán értelme?

A legtöbb kisvállalkozóban ez a kérdés merül fel legtöbbször, amikor kapcsolatba kerül a google hirdetés ötletével. Lehet, hogy Te is…

 • Kaptál egy kupont?
 • Láttál egy ügynökségi hirdetést?
 • Mesélt róla egy ismerősöd?

Ennél sokkal többet kell róla tudnod, hogy nyugodt szívvel válaszolhass igent vagy nemet a fenti kérdésre!

Nyilván Te is nyereséget szeretnél a hirdetéseidből, igaz?  Akkor tudnod kell a választ ezekre is:

 • Milyen lehetőségek vannak a google hirdetésekben?
 • Mennyibe kerülnek?
 • Hogyan mérhető a megtérülés?
 • Mit érdemes ott hirdetni?
 • Hogy találnak rá az ügyfelek?
 • Megcsináljam magam, vagy szakembert válasszak?
 • Mi a reális ára egy ügynökségnek, aki ezt megcsinálja?
 • Mennyit költsek hirdetésre?
 • Mit kell tennem nekem érte?
 • Mire lesz még szükség a hirdetésen kívül?
 • Mit érdemes hirdetnem??? Lehet, hogy nem is a terméket?

Sorolhatnám még a kérdéseket és biztos vagyok benne, hogy benned is megszületett pár új kérdés! A válaszok pedig egy karnyújtásnyira vannak tőled…

Ezeket a válaszokat viszont nem minden ügynökségnek érdeke megadni, hiszen ügyfelet veszíthetnének azzal, hogy kiderül a “turpisság”.

Mit tehetsz akkor, mint hozzá nemértő vállalkozó?

Nyereséges google hirdetések - tanácsadás kisvállalkozóknakNézd, én tanácsadóként jártam már jó néhány képzésen, több száz-ezer forintot költöttem tanfolyamokra, utazásra, könyvekre a témával kapcsolatban. Sőt! Kezeltem már több Google hirdetés fiókot is ügyfeleim megbízásából, több millió forint hasznos! elköltésével tehát komoly tapasztalatra tettem szert az évek alatt.

Dolgoztam együtt neves ügynökségekkel is partnereim hirdetésén, ahol megbízóként beleláttam a működési folyamataikba, árképzésükbe és ügyfélkezelésükbe. Bevallom, ezeket nem szívesen írom le egy ilyen oldalon, mert meglincselnének 🙂

De titokban sem tudom tartani, mert egyszerűen más motivál engem, mint őket: Tanácsadó vagyok és a vállalkozók bizalmasa, nem az alvállalkozók és ügynökségek beépített embere.  Az a feladatom, hogy olyan internetes megjelenést keressek neked, amely előre viszi a vállalkozásod, ezért az igazság a Google és más hirdetéssel kapcsolatban nélkülözhetetlen információ lesz számodra!

Amit tehetsz: legalább annyira érteni a Google hirdetésekhez, amennyire egy vállalkozónak muszáj érteni a könyveléshez, adózáshoz, beszerzéshez, értékesítéshez… Érted, ugye? Annyira, hogy ne vághasson többé át senki, de ez nem azt jelenti, hogy neked kell megcsinálni!

Szeretnél tehát többet tudni, érthető nyelven a Google hirdetésekről, hogy helyesen dönthess?

Jelentkezz itt a “Nyereséges hirdetések” konzultációmra, amelyen garantáltan képbe kerülsz a Google hirdetéssel kapcsolatban! Sőt! Nem csupán a Google hirdetés válik érthetőbbé, hanem minden hirdetési folyamatod nagyban befolyásolja majd, amit megbeszélünk.

Ez a konzultáció százezerek, vagy akár milliók felesleges elköltésétől kímél meg hosszútávon…

Weboldal-kivitelezési tanácsadó garancia

Nincs rizikó…

Erre 100% pénz visszafizetés garanciát is vállalok! Miért???

Mert annyira biztos vagyok abban, hogy megdöbbentő dolgokat tudok neked mondani, amikkel horribilis összegeket hagysz a saját zsebedben. Érdekel?

Jelentkezz az alábbi űrlapon keresztül konzultációmra, ahol konkrét hirdetési tervet állítunk össze vállalkozásodnak és Google hirdetésed elindításában is segítségedre leszek, amennyiben persze számodra érdemes vele foglalkozni.

100% elégedettségi garanciám mellé felajánlom, hogy a konzultáció árát beszámítom további együttműködésünk esetén a munkadíjba, így a minimum száz-ezreket érő tanács ingyen lehet a tiéd!

A “Nyereséges hirdetések” konzultációból most kétféle verziót is választhatsz:

1. Személyes tanácsadás, ahol csak a Te vállalkozásoddal foglalkozom, senki más nem hallja és titoktartási kötelezettséget vállalok rá – természetesen.
A konzultáció 1,5-2 órás, 100% elégedettségi garanciát vállalok rá és díja beszámítható további együttműködés esetén a munkadíjba.

Időpontja: jelentkezés után telefonon egyeztetett időpontban. Visszahívlak!
Ára: 30.000 Ft + ÁFA

2. Csoportos tájékoztató, ahol kis létszámú közösségben beszéljük meg a hirdetések lényegét. Ennek is megvan az előnye, hiszen hozzád hasonló vállalkozókkal együtt ötletelve sokszor nagyon érdekes dolgok derülnek ki és rendkívül értékes ötleteket nyerhetnek a résztvevők más-más iparág példáiból.
A konzultáció 2,5 – 3 órás, hogy mindenkire elég idő jusson és értékes információval térjen haza! A 100% garancia erre is vonatkozik és a beszámítás is szintén érvényes!

Időpontja: jelentkezőszámtól függően havonta kerül megrendezésre, akár több alkalommal, így választhatsz számodra megfelelő időpontot. Értesítés e-mailben, telefonon.
Ára: 9500 Ft + ÁFA

weboldal-kivitelezes-tanacsadas-google-hirdetes

 

Jelentkezés a Nyereséges hirdetések konzultációra

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Mivel foglalkozol, ami miatt Google megjelenésen gondolkozol?:*
Melyik tanácsadást választod?:* Személyes tanácsadás
– 30.000 Ft + ÁFA
Csoportos konzultáció
– 9.500 Ft + ÁFA
Adatvédelmi szabályzatot elfogadod?:* igen


weboldal-kivitelezes-tanacsadas-google-hirdetes

 

Tudom, hogy…

 • neked gyorsan hirdetés kellene
 • nincs sok időd
 • nem mindenkit érdekel részleteiben a hirdetések összeállítása

…de ha hiányoznak ezek az infók, könnyen tőrbe csalnak! Én is vállalkozó vagyok, én is érzek hasonlóan más fontos dolgokkal kapcsolatban: pl. könyvelés, jog… de nem dughatom a fejem a homokba, hanem megpróbálok hiteles embereket magam köré gyűjteni, akik segíthetnek benne.

Ne feledd!

A tanácsadás rizikómentes!

 1. beszámítom az árát munkadíjunkba, ha elégedett vagy
 2. visszaadom az árát, ha nem mondtam semmi újat
 3. ha a megszerzett tudással saját emberedhez, ügynökségedhez fordulsz, tutira már alku-pozícióból indulsz és az első hónapban többet spórolsz meg, mint amennyit az információra költöttél

Elég volt az értelmetlen pénzszórásból, várom a jelentkezésed!

Irány a jelentkezési űrlap… fentebb!