websikehealthcheck

Te melyikre vágysz: Profitáló weboldal vagy virtuális pénznyelő?

Hol a hiba? Miért érti félre egymást weboldalkészítő és megrendelő?Minden kisvállalkozás valószínűleg az elsőről álmodik, mégis ~90% -ban a második készül el! Hol a hiba?

Miért érti félre egymást weboldalkészítő és megrendelő?

Erre is választ kapsz hamarosan, csak először tudnom kell, hogy milyen cipőben jársz:
Van már weboldalad, vagy most szeretnél készíttetni?

Ha elhatároztad, hogy szükséged van egy új weboldalra…

A weboldal készítés NEM itt kezdődik…és most keresel egy weboldalkészítő szakembert, akkor állj meg egy pillanatra!
Van egy sokkoló hírem: A weboldal készítés NEM ott kezdődik, hogy kell egy weboldalkészítő!

A döntéshez gratulálok, ott kell lenned neked is az interneten, ez nem kérdés! De ha nincsenek felesleges tíz-, netán száz-ezreid, amit kidobhatsz az ablakon, akkor mielőtt nekiesel a szerkesztésnek, értened kell pár dolgot, hogy weboldalad bevételt generáljon és ne “csak egy rezsi költség” legyen! Kérlek, kattints, hogy segíthessek:

       

Van már egy weboldalad, de nem hozza az elvárt eredményeket?

Sajnos hihetetlen mennyiségben készülnek ilyen weboldalak manapság is ország-… sőt világszerte. Ennek az oka 1 közös dologra vezethető vissza és többnyire nagyon könnyen orvosolható! Ne aggódj, mert…

  • nem biztos, hogy új oldalt kell ezért csinálnod…
  • nem törvényszerű, hogy csak drága weboldallal lehet pénzt keresni…
  • nem igaz, hogy a Te vevőid nem elérhetőek az interneten…

…tehát ha van már weboldalad, tudod, mit válassz:

 

       

“Én nem is tudom, kinek hihetek…”

Nem csodálom, ha Te is ezt érzed, sokan vannak így. Több partneremmel is úgy találkoztam először, hogy már 2-3 weboldalon túl volt, eredményt viszont egyik sem hozott. Az egyik szakember ezt mondja, a másik azt… Te meg honnan tudhatnád, mi a helyes, mi lesz valóban nyereséges. Ennek van azonban egy egyszerű magyarázata:

Érthető, kell neki is a pénz, a piacon pedig egyre többen vállalnak weboldalkészítést.Amíg weboldal készítőket, dizájnereket, fejlesztőket kérdezel, addig  a legritkább esetben fogja valamelyik azt mondani, hogy nem saját magát javasolja erre a feladatra.

Érthető, kell neki is a pénz, a piacon pedig egyre többen vállalnak weboldalkészítést. 

Mi akkor a megoldás?

Két lehetőséged van szerintem!
Hogy melyik a jobb megoldás számodra és mik azok???
Kicsit bővebben kifejtem, csak ehhez tudnom kell, hol tartasz most a weboldalkészítésben? Nyomd meg a megfelelő választ és segítek:

 

       

Mi az a Weboldal-Kivitelezés?
Mivel másabb, mint a weboldalkészítés?

Ez a kérdés gyakran merül fel, ami jó, mert aki már kérdez, az legalább próbál tájékozódni és nem fejest ugrani egy 2. vagy 3. eredménytelen fejlesztésbe.

Pár mondattal megmagyarázom és képben leszel:

Mi az a Weboldal-Kivitelezés? Mivel másabb, mint a weboldalkészítés?

Web­ol­dalad működése – külö­nösen a nyereséges működése – sok-sok mun­ka­fo­lyamat össze­han­go­lásán múlik.

A weboldal-kivitelezés nem csak egy “weboldalszer­kesztő” egyéni munkája. Hamarosan Te is látni fogod, hogy hányféle munkafolyamatra van szükséged ahhoz, hogy web­ol­dalad haté­konyan építse vál­lal­ko­zá­sodat.

Egy háznak a komplett kivi­te­le­zését sem vál­lal­hatja el a kőműves vagy a fűtésszerelő, mert egy­szerűen nem érthet min­denhez. Ez csa­pat­munka, ahol mindenkinek ahhoz kell értenie nagyon jól, amivel foglalkozik! És kell egy karmester, egy csoportvezető, egy munkairányító – szóval a kivitelező – akinek minden szakmára van rálátása, de a megrendelő igényeit szerint kell összehangolnia a munkálatokat!

A kivitelező ezért plusz pénzt kér, de bőven megspórolja a saját munkadíját azon, hogy elsőre jó, amit megrendelsz!A kivitelező az, akit…

  • tervez és rálátása van az egész feladatra
  • tudja mihez, ki a legalkalmasabb
  • megítéli, hogy mi éri meg a megrendelőnek a legjobban
  • leveszi a válláról a terhet és önálló döntést képes hozni a cél érdekében

Igen! A kivitelező ezért plusz pénzt kér, de bőven megspórolja a saját munkadíját azon, hogy elsőre jó, amit megrendelsz! Most fordítsd le a webszerkesztésre… Érted már a példát ugye?

Az egész persze Veled együtt működik. Ha nem vagy részese, ne várj eredményt! A kivitelező a Te igényeidet dolgozza fel,  tanácsot ad, értékel, elkészíttet, mér, módosíttat, megint mér… de Te is kellesz hozzá!

Például azt is Neked kell megmondanod, milyen szinten vagy éppen a weboldaladdal, hogy a Te problémádra tudjon egyedi, speciális ajánlattal szolgálni és tájékoztatni, mi maradt ki eddig a 23 lépcsős, nyereséges működéshez elengedhetetlen weboldal kivitelezésből. Kíváncsi vagy mik ezek?

Azonnal elárulom, csak válassz az alábbi gombok közül:

 

       

 “Richárd! Mit tudsz Te erről és honnan?”

Weboldal-kivitelezési tanácsadás kisvállalkozóknakRendben, igazad van… pont arról beszélek, hogy milyen nehéz dolgod van a döntésben és most nekem kell hogy elhidd, amit mondok… tényleg furcsa helyzet! Ismerj meg pár mondatban, hogy továbbléphessünk!

Temesvári Richárd vagyok, weboldal-kivitelezési tanácsadó. Vácon élek és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem különböző szakmákon keresztül a vevők döntési folyamatairól és az értékesítés mikéntjéről. Bár sok mindennel foglalkoztam, azt gondolom minden tevékenységemben a mostani munkámra készültem és minden eddigi szakmám ahhoz segített hozzá, hogy partnereimnek elvárásuk felettit nyújthassak.

Voltam vendéglátós – dolgoztam étteremben felszolgálóként, szakácsként, sőt a futárkodást is kipróbáltam. Hiszem, hogy a vendéglátás az egyik legnagyobb értékesítői teszt. A legrövidebb idő alatt, a legtöbb vendég fordul meg egy pincér keze alatt egy népszerű, forgalmas helyen és élményeik javát a kiszolgálás adja. Még ha csak közepes is volt a kaja… még ha csak átlagos is a hely… egy remek pincér a “kedvenc helyeddé” varázsolhat bármit! Gondolj csak vissza: volt már, ahol remek volt az étel, de a savanyú kiszolgálás elvette a kedved? És fordítva?

Voltam értékesítő motorszalonban – sokat költő vevők, óriási árharc, a termék pedig ugyanaz, mint 40 másik hasonló kereskedésben az országban. Mit tennél? Ugye kell valami plusz, hogy Nálad hagyjanak ott pár milliót a vevők?

Építettem MLM rendszert – bizony, bár most lehet azt gondolod, hogy milyen utálatos dolog, de fantasztikusan sokat lehet belőle tanulni. Nem lettem gyémánt, de ma már tudom, miért és bátran belefognék újra… de ne keress kedves MLM-es olvasóm! – én már a weboldal-kivitelezési tanácsadásnak szenteltem a megszerzett tudást  😀

Voltam számítástechnikai üzletek vezetője – gigászi árverseny, 1 városon belül folyamatosan 6-8 konkurencia is akár, ahogy egy kidől a sorból, egy másik vállalkozó máris remek ötletnek tartja helyette egy  új “ellenfelet” alapítani. Mégis mindig van a városban 1-2 bolt, aki a vevők nagy részén osztozik, a haszon nagy részét fölözi. Sosem voltam a város legolcsóbb üzletének vezetője, mégis azt gondolom, a tulajdonosok – volt főnökök – egy profitálóbb időszakként élték meg közös munkáinkat.

A “weboldal bizniszt” 2000-ben kezdtem. Több száz weboldal elkészülésében vettem részt, adtam tanácsot, építettem tartalmat vagy vállaltam az egész kivitelezési folyamatot. Ez idő alatt elfogyasztottam tizen- számú fejlesztőt, grafikust és összességében milliós tételt költöttem képzésre, könyvekre, konferenciákra, tanfolyamokra, konzultációkra…

Sosem programoztam – bevallom – de jó “karmesterré” képeztem magam és minimum 50-100-szor nagyobb tapasztalatom van a legtöbb weboldalkészítést megrendelőnél. Biztos vagyok benne, hogy nem sok olyan ismerősöd van, aki ennyi témában ennyi weboldalt készíttetett mint én 😀

Amiben 95%-ban eltértem mindig a weboldal készítőktől az az volt, hogy ügyfelem oldalán állva, az Ő érdekeit szem előtt tartva készíttettem el minden megrendelést. Innen is tudom, hogy mivel kell elkezdenünk nyereséges weboldalad kivitelezésének folyamatát. Ez nem más, mint hogy választasz egy gombot:

 

       

Kedves leendő, vagy éppen már meglévő weboldal tulajdonos! Van egy jó és egy rossz hírem!

A jó, hogy végére értél ennek a főoldalnak, gratulálok kitartásodért és körültekintésedért. Nincs több gombválasztási lehetőség. Ugyanakkor ez a rossz hír is: ha eddig nem sikerült meggyőznöm, akkor 1 dolgot tudok még felhozni neked, ami elindíthat azon az úton, hogy weboldalad sikeres legyen és ne csak egy “kötelező kiadásként” könyveld el a ráfordított részt. Ez az érv a weboldal-kivitelezői garanciám, ami a következőkre érvényes:

  • weboldal-kivitelezes-garancia-100ha választasz a gombok közül, az még semmire nem kötelez, ígérem, és még nem elköteleződés mellettem, csupán további tájékozódás
  • bármely szolgáltatásom, termékem megrendelése esetén 100% garanciát biztosítok számodra, mert tudom, hogy tanácsaim csak előre vihetnek.

Mivel azt ígértem nem lesz több gomb, kérlek görgess egy kicsit feljebb és válaszolj a gombok segítségével! Hangold nyereségesre internetes megjelenésed már ma. Sok sikert!