websikehealthcheck

Richárd27.hu Kft. – szolgáltatások

“Mivel foglalkozik még a cég? Nincs egy lista erről?”

Megkaptam már ezt a kérdést párszor, így most összeállítottam egy listát erről annak ellenére, hogy a hagyományos szolgáltatás listát mindig javaslom kerülni egy weboldalon… de ez nem lesz hagyományos, ígérem!

Tehát…

Elsődleges tevékenységem a Weboldal-kivitelezési tanácsadás

– amely segít irányt mutatni a webes megjelenési lehetőségek tengerében és segíti a pontos tervezést weboldalad létrehozásában, vagy a meglévő megújításában.

Értékes végterméke: egy felvilágosult kisvállalkozó, aki nagyobb megértéssel, pontosabb rálátással , szükség szerint pontos tervvel rendelkezik arról, hogyan készíttessen nyereséges és jól mérhető teljesítményű weboldalt.

Weboldal-kivitelezés

– amely jóval tágabb fogalom annál, minthogy “weboldalakat készítenénk.”
Egy komplett folyamatot ölel fel az első gondolattól az első pár millióig…

Értékes végterméke: folyamatosan nyereséget produkáló internetes megjelenés – tehát többet hoz, mint visz a tulajdonosa számára.

A folyamat 1-1 elemét azonban kiemelném szolgáltatási listámban, amit külön is igéybe lehet venni:

Tervezés: Weboldal-kivitelezési tanácsadás szolgáltatással kezdődik, csak további pontos információk begyűjtésével és visszaadásával zajlik. Tehát: kutatás, konkurencia elemzés, egyedi lehetőségek és pozicionálás készítése, marketing folyamatok felállítása.

Értékes végterméke: kivitelezésre kész tervezet, amellyel felkereshető egy weboldalkészítő vagy designer csapat, hogy “ezt szeretnénk a weboldalunk címe alatt látni”

Weboldal készítés: vannak tervek, amelyeket kreatív csapatom és/vagy alvállalkozóim megvalósítanak. Jellemzően találsz itt bérlős és megvásárolható weboldalakat, webáruházakat belépő szintű pár tízezres megjelenéstől a professzionális “Év honlapja” kategóriában játszani képes weboldalakig, webáruházakig.

Értékes végterméke: pontosan a megfelelő céljainak és anyagi lehetőségeinek megfelelő hatékony weboldal készítése, amely árától függetlenül képes a nyereség generálására.

Tartalomszolgáltatás: szövegek, blogbejegyzések, hírlevelek készítése grafikai kiegészítéssel, termékfeltöltés… többnyire amihez hatékony értékesítési vagy szórakoztató szöveg szükséges.

Értékes végterméke: hatékony és olvasmányos szövegek, amelyek képesek eladni a terméket / szolgáltatást vagy lekötni az olvasót.

Referenciaként pl. lásd ezt az adott oldalt. Neked is könnyen emészthető, olvasmányos? Várom visszajelzésed a szöveg végén!

Közösségi kommunikáció:  Napi Facebook és Google+ kommunikáció, tartalmas, érdekes, és értékes bejegyzések készítése előre tervezett értékesítési stratégia mentén.

Értékes végterméke: ragaszkodó, hűséges vásárlók, lelkes érdeklődők, kvalifikált csoport, aki nyitott a termékünkre, szolgáltatásunkra és kész pénzt is költeni rá!

Hirdetés készítés: Jellemzően Facebook és Google Adwords hirdetéseket készítünk kattintás alapon. Tehát csak akkor fizetsz, ha érdeklődő érkezik hozzád.  Természetesen vállaljuk egyéb hirdetés tervezését / készítését is, amellyel mérhetővé válik minden reklámozási folyamat.

Eredményes végterméke: tudatosan komoly érdeklődőket kiválogató reklámok, amelyek kevesebbe kerülnek, mint amennyit hoznak a konyhára.

Oktatás / Előadás

Személyes és céges képzések az internetes megjelenésről és hatékony használatról több témakörben:

Rutinos Weboldal Használati Tréning – megtanítom, hogyan használd Te és kollégáid hatékonyan weboldalad / webáruházad nyújtotta lehetőségeket

Adj el írásban – a hatásos értékesítési szövegek szisztémája – ahogy én írok. Nem (csak) tehetség kérdése. Tanulható!

folyt.köv.