websikehealthcheck

Weboldal-kivitelezési tanácsadás…

Hogyan állj neki nyereséget csiholni az internetből?

A legtöbben tudják, hogy mit szeretnének megvalósíttatni és belátom, vannak köztük briliáns ötletek.

 1. Ha a Tiéd is ilyen briliáns ötlet, akkor nem akarlak eltántorítani ettől – csináljuk meg!
 2. De mit csinálj akkor, ha egy kicsit is kételkedsz?
 3. Vagy mi legyen akkor, ha nincs is ötlet, csak szeretnél valami jövedelmezőt létrehozni?

dr-weboldal-kivitelezesAz 1. esetben : érdemes mégis átbeszélni valakivel, akinek van már tapasztalata abban, mi várható eredményként. Biztos vagyok benne, hogy ötletednél maradva is akár, tudok mondani pár számodra új variációt, ami lehet, hogy jobban tetszik, vagy jobb eredményekkel kecsegtet. A döntés végül a tiéd természetesen, csak szeretném, hogy lásd minden lehetőséged, mielőtt belevágsz. Hidd el megtérülhet, hogy körültekintő döntéshozó vagy! Ráadásul 100% garancia véd arra az esetre, ha mégsem mondanék semmi újat – bár ilyen még nem fordult elő! Dr. House is megkérdőjelezhetetlenül lángelme az orvoslásban, de azért vett maga mellé más kivételes orvosokat, mert együtt tudták a leghatékonyabb gyógymódot kieszelni. De ott a 2. és 3. eset, amikor kételkedsz vagy ötlet hiányod van: Ha tele vagy kérdéssel, ez pont neked való...Ilyenkor lehet igazán segítség konzultációm, hiszen óriási tapasztalatom van abban, hogyan fogj hozzá egy nyereséget ígérő internetes megjelenítéshez. Tudom, mi fog kelleni, mennyibe fog kerülni, milyen szakembereket kell megmozgatnunk és ki tudja majd megcsinálni? Nem utolsó sorban amit összerakunk, arról nem tud lebeszélni egy fejlesztő sem azzal, hogy “azt nem lehet megcsinálni”. Te talán hinnél neki, de én tudom már, mit lehet és mit nem! 100% garanciát merek vállalni tanácsadásomraA tanácsadáson tehát pontosan átvesszük, milyen tevékenységre, milyen megjelenés ajánlott és hogyan lehet valódi bevételt generálni segítségével! A beszélgetés eredményességét 100%-os pénzvisszafizetés garancia biztosítja. Mit jelent ez?

 • Ha a tanácsadáson úgy érzed, hogy neked ez semmilyen pluszt nem ad, semmit nem tudtál meg arról amiért jöttél – a teljes tanácsadói díjamat visszaadom és elnézést kérek, hogy feltartottalak a munkában!
 • Ha hasznosnak véled a tanácsomat és szeretnéd kiviteleztetni csapatommal a megbeszélteket, állok rendelkezésre vagy ajánlok egy megbízható szolgáltatót, ha szükséges.
 • Ha hasznos a tanács, de Te a saját fejlesztőddel csináltatnád meg inkább a megbeszélteket, biztos vagyok benne, hogy már kész tervekkel mehetsz a webesedhez, jóval kevesebb időt, energiát áldozva rá, hiszen pontosan tudja majd, mit kell csinálni és plusz egy szakember is leellenőrizte a tervedet. Itt fog bőségesen megtérülni ennek a beszélgetésnek az ára.

Ez így elég megnyugtató, nem?

Mennyibe kerül mindez? A 3 órás Weboldal-Kivitelezési tanácsadás + fél óra Skype utánkövetés: 45.000 Ft + ÁFA   De várj! Ezzel még nincs is vége! Weboldal-Kivitelezés tanácsadásom mellé ajándékba kapod tőlem az egyik értékes könyvet a kettő közül (te választasz):

Ajándék a weboldal kivitelezési tanácsadáshozA; Wolf Gábor – Kisvállalati Marketing Biblia

…amelyből folyamatosan dolgozom, és partnereim többségének ezen információk alapján építettük fel internetes megjelenését. Temérdek “homlokra csapós” információt  találsz benne, amelyet nem csak az online jelenléted során tudsz majd hasznosítani. Hidd el, rongyosra fogod forgatni, ha ezt választod. . . .

Ajándék a weboldal kivitelezési tanácsadáshozB; Kasza Tamás – Szuperszonikus lezárás az értékesítésben

Ezt a könyvet akkor fogod jól hasznosítani, ha valamit eladsz, netán több értékesítőd is van és szeretnéd, hogy még hatékonyabban vegyék kezelésbe azt az ügyfelet, akit az internet segítségével beterelünk hozzájuk. A legtöbb jó weboldallal rendelkező tulajdonos azért nem tud kellő mennyiségű nyereséget felmutatni, mert amikor élő emberhez kerül az érdeklődő, elakad a folyamat a gyenge értékesítési teljesítmény miatt.

Szerintem mindkét könyvet érdemes beszerezni

– nálam meg is vásárolhatod akár, mert mindig tartok 10-20 darabot készleten – , de most az egyiket ajándékba választhatod, akár kéred utána a kivitelezést tőlem, akár saját fejlesztővel dolgoztatnál tovább. Miért? Mert nekem sokat segített mindkettő, és hiszem, hogy neked is értékes segítség lesz. Nekem személy szerint pedig azért jó, mert ha együtt dolgozunk tovább, legalább “közös nyelvet beszélünk” és érteni fogjuk egymás gondolatait is… az pedig aranyat ér!

Neked való a Weboldal-kivitelezés tanácsadás, ha…

 • most szeretnél először, új weboldalt
 • most készíttetnél egy másik – végre működő – weboldalt
 • van már weboldalad, de nem hozza a várt eredményt
 • egy új kampányt szeretnél csinálni
 • fejleszteni szeretnéd weboldalad tudását

Utánkövetés, hogy el ne bizonytalanodj…

azaz találkozásunk után 2 héten belül további fél órás Skype konzultációt biztosítok ingyenesen. Ez azért fontos, mert leülepszik az infó, eszedbe jutnak majd új dolgok, vagy javasol valami egy ismerős, fejlesztő, munkatárs… vagy egyszerűen csak tele leszel kérdéssel. Ezt nem kell magadban tartani, természetesen válaszolok rá, csak szólj bizalommal. Összegezzük tehát… A Weboldal-Kivtelezési tanácsadás 3 óra időtartamban + fél óra Skype utánkövetés + ajándék könyv 5000 forint értékben összesen: 45.000 Ft + ÁFA. Küldd el adataid, ami után visszahívlak az időpont miatt és válaszlevélben küldök egy díjbekérőt, amelynek befizetésével biztosítod be véglegesen az időpontot. Az időpont várhatóan ~3 héten belüli időpont lesz. Kezdhetjük? Add meg adataid és megkereslek időpont egyeztetés miatt: