websikehealthcheck

A webáruház indításhoz egy dologhoz kell nagyon értened…

  • Hogyan vágjak bele? Melyiket válasszam?
  • Mitől lesz “ütős” a webáruházam? Mi minden kell még hozzá?
  • Egyáltalán biztos, hogy nekem webáruház kell?
  • Béreljem vagy megvegyem?
  • Ki fogja kezelni? Meg lehet ezt tanulni?

Biztos vagyok benne, hogy Téged is ilyen kérdések gyötörnek, pedig a megoldás nem olyan szörnyű, mint ahogy elsőre gondolod…

A kétségeid csupán némi adathiány okozza, amit könnyen pótolni tudok. Segíthetek?

Képzeld el, hogy vannak vállalkozók, akik egyetlen dologhoz értenek, mégis fantasztikusan fejlődnek az internetes kereskedelemben. Soha nem volt előtte weboldaluk, mégis elsőre sikeresek. Fogalmuk sincs, hogyan kell nyereséges internetes megjelenést csinálni, még csak a facebookon sincsenek fent, a keresőre optimalizálásról pedig annyit hallottak, hogy szoktak vele foglalkozni emberek… mégis valami működik, mégis bevételt teremt az internet számukra már az első pillanattól.  Hogy csinálják?

Mi az az egyetlen dolog, amihez a sikeres webáruház tulajdonosok fantasztikusan értenek???

Nem fogod elhinni, hogy valószínűleg ugyanabban vagy profi amiben ők. Érdekel mi az?

A titok egyszerű: amivel foglalkoznak, abban iszonyatosan jók. Ahhoz értenek, amit szeretnének “eladni” az interneten. Azt a témát nagyon körbejárták, netán évek vagy évtizedek óta gyakorolják is.  Mindegy, hogy az egy termékcsoport vagy szolgáltatás, ők sokkal jobban értenek hozzá, mint azok akik megvásárolják tőlük.

De mi köze ennek az internethez??? Hogy lesz ettől sikeres webáruháza???

Pontosan ez a megoldása ennek is: nem akarnak máshoz érteni, mint a saját “termékükhöz”. A többihez profikat választanak és tanácsot kérnek olyantól, akinek ez a szolgáltatása és a terméke.

A sikertelen webáruházak tulajdonosaiban is valami közös…

Ebből következik, hogy a legritkábban ér el sikert olyan, aki mindenáron maga tákolgatja a rendszerét minden különösebb tanulás, tanács és segítség nélkül. Saját kárukon kell megtanulniuk, hogy mi nem működik, és ami a legrosszabb:

Elhanyagolják azt is miatta, amihez igazán értenek!

Ne ess bele Te is a Webáruházak “csapdájába”!

Temesvári Richárd vagyok, független Weboldal-kivitelezési tanácsadó és Weboldal-kivitelező. Abban segítek hozzád hasonló vállalkozóknak, hogy az Ő oldalukon állva – mintegy bizalmas – segítsem a döntést internetes megjelenésükkel kapcsolatban.

Nekem az elsődleges célom az, hogy megértsd, mi minden szükséges egy nyereséges weboldal elindításához, milyen sorrendben kell haladnod és végül, hogy magabiztosan kezeld a felépített értékesítési rendszert.

Garantálom, hogy ez a megoldás – amit kínálok – sokkal kevesebbe kerül hosszú távon, mint az egyedül kitaposott út! Nélkülem:

  • Sokkal többet fogsz költeni elsőként olyasmire, ami nem segíti az eladást
  • Sokkal kevesebbet fogsz olyanra költeni, amitől több bevételed lehetne
  • Sok lehetőséget kihagysz, ami elengedhetetlen bizonyos szempontokból
  • Sok dolgot fogsz alapból rosszul csinálni, ami később többlet munkához vezet

Ezzel szemben velem: