Referencia

Egy újabb websikeres projekt

A Rubenza Kft. a cefamadar készítményekkel természetes úton segít a fogynivágyóknak, hogy elégedettek lehessenek a megújult, vonzó külsejükkel, ami a magánéletükben is pozitív változást eredményezhet, a cefagil pedig ezt a pozitív hatást segít maximálisan kiélvezni.

Mi pedig a weboldalukkal tettük ugyanezt: felfrissítettük, új külsőt kapott, de az eredeti tartalom nem változott. 

Megújulás és optimalizálás

Székely Nóra a cefamadar és cefagil oldalaival azoknak az embereknek segít, akik természetes úton szeretnének megszabadulni a plusz kilóktól és elérni azt a külsőt, amire büszkék lehetnek, és megélhetik a hétköznapok örömeit. Szerette volna, hogy a weboldalai, megjelenésükben is ezt az üzenetet közvetítsék, ezért fontos volt a természetesség és a letisztult egyszerűség.
A feladatunk az volt, hogy a két oldal tartalmát átemeljük egy biztonságosabb és reszponzív környezetbe. Nóra kérésének megfelelően mindezt igyekeztünk úgy végrehajtani, hogy megtartsuk az arculati elemeket, a grafikákat és a navigálást. Ehhez optimalizáltuk a képeket és az oldal bizonyos – nem reszponzív – részeit átrendeztük, hogy a mobiltelefonról vagy bármilyen más eszközről érkező látogatóknak is teljesértékű felhasználói élményt nyújtson.

Mit mond az ügyfél?

Nóritól a következő, nagyon kedves visszajelzést kaptuk a munkákra vonatkozóan:

“Csak ajánlani tudom a Websiker Ügynökséget! Amellett hogy kivételesen gyorsan megcsinálták weboldalainkat – és szuper áron – még arra is megtanítottak, hogyan tudom magam szerkeszteni őket. Így maximálisan up-to-date tud lenni az oldalunk – anélkül, hogy külsőst vonnék be! Köszönöm ezúton is a remek munkát és a websikeres napokat! :)”
Székely Nóra – Rubenza Kft.

                                

Neked van olyan weboldalad, ami nem úgy működik, ahogyan szeretnéd és nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket? Elképzelhető, hogy egy kis átalakításra van szükség a sikerhez. Keress minket bátran!

Hevesi Szandra

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.