websikehealthcheck

Referencia

Egy újabb websikeres projekt

A Rubenza Kft. a cefamadar készítményekkel természetes úton segít a fogynivágyóknak, hogy elégedettek lehessenek a megújult, vonzó külsejükkel, ami a magánéletükben is pozitív változást eredményezhet, a cefagil pedig ezt a pozitív hatást segít maximálisan kiélvezni.

Mi pedig a weboldalukkal tettük ugyanezt: felfrissítettük, új külsőt kapott, de az eredeti tartalom nem változott. 

Megújulás és optimalizálás

Székely Nóra a cefamadar és cefagil oldalaival azoknak az embereknek segít, akik természetes úton szeretnének megszabadulni a plusz kilóktól és elérni azt a külsőt, amire büszkék lehetnek, és megélhetik a hétköznapok örömeit. Szerette volna, hogy a weboldalai, megjelenésükben is ezt az üzenetet közvetítsék, ezért fontos volt a természetesség és a letisztult egyszerűség.
A feladatunk az volt, hogy a két oldal tartalmát átemeljük egy biztonságosabb és reszponzív környezetbe. Nóra kérésének megfelelően mindezt igyekeztünk úgy végrehajtani, hogy megtartsuk az arculati elemeket, a grafikákat és a navigálást. Ehhez optimalizáltuk a képeket és az oldal bizonyos – nem reszponzív – részeit átrendeztük, hogy a mobiltelefonról vagy bármilyen más eszközről érkező látogatóknak is teljesértékű felhasználói élményt nyújtson.

Mit mond az ügyfél?

Nóritól a következő, nagyon kedves visszajelzést kaptuk a munkákra vonatkozóan:

“Csak ajánlani tudom a Websiker Ügynökséget! Amellett hogy kivételesen gyorsan megcsinálták weboldalainkat – és szuper áron – még arra is megtanítottak, hogyan tudom magam szerkeszteni őket. Így maximálisan up-to-date tud lenni az oldalunk – anélkül, hogy külsőst vonnék be! Köszönöm ezúton is a remek munkát és a websikeres napokat! :)”
Székely Nóra – Rubenza Kft.

                                

Neked van olyan weboldalad, ami nem úgy működik, ahogyan szeretnéd és nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket? Elképzelhető, hogy egy kis átalakításra van szükség a sikerhez. Keress minket bátran!

Hevesi Szandra
Hevesi Szandra vagyok, marketing szövegíró és tartalommarketing szakértő. Két diplomát szereztem PR és marketing kommunikációból és tulajdonképpen mindig is írással foglalkoztam. Írtam novellát, PR cikket, blogot, hírlevelet, sajtóközleményt, weboldalak és marketing anyagok szövegét. Abban segítek a vállalkozóknak és a Websiker Ügynökség ügyfeleinek, hogy az online felületeiket olyan tartalommal töltsék meg, ami nem csak a márkájukat építi, hanem új érdeklődőket is hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük