websikehealthcheck

Referencia

Életmódváltás, természetesen Websiker oldallal

Egészségesen, energikusan, magabiztosan! – ezt ígéri Fenyvesiné Simon Klára, aki a természetes gyógymódok szakértőjeként a komplex megoldások híve.Ismerősei körében már most is népszerű, hiszen természetes megoldásaival számos problémát tud orvosolni, de itt az ideje, hogy többen is megismerjék. Ehhez szüksége volt egy weboldalra, hogy még több emberen tudjon segíteni a Váci Egészség Stúdiójában, mi pedig örömmel segítettünk.

Kinek segítettünk?

Klára természetgyógyász, bár nem szereti ezt a megnevezést, ez volt az első dolog, amit megtudtunk róla a konzultáción. A komplex megoldásokban hisz és minden esetben a természetes megoldásokat keresi, illetve ajánlja azoknak, akik hozzá fordulnak. Elképesztő tudás és sok évnyi tanulás áll mögötte, és ő maga is alkalmazza a természetes gyógymódokat a hétköznapokban, ez pedig valóban hitelessé teszi.
Klára azért fordult hozzánk, mert bár az ismerősei közül már így is sokan járnak hozzá biorezonancia kezelésre, szeretné, ha a természetes gyógymódok szakértőjeként másokon is tudna segíteni.

Mit csináltunk?

A cél egy átlátható weboldal volt, letisztult design-nal. Végül egy WordPress alapú Websiker oldalt alakítottunk ki, ahol a design a természetességet hangsúlyozza. Klárával közösen összeállítottunk egy ingyenesen letölthető csalit, ami segít, hogy minél többen jól érezzék magukat a bőrükben, apró változtatásokkal, egy kis odafigyeléssel, természetes módszerekkel. Ez a főoldalon két helyen, az aloldalakon pedig a jobb oldali oldalsávban folyamatosan jelen van, ahogy a legfrissebb blogbejegyzések is. Klára az egészséges életmód több területén is segít azoknak, akik hozzáfordulnak, számos szolgáltatást nyújt a Váci Egészség Stúdióban, ezek mind külön aloldalt kaptak.
Ezúttal is alkalmaztuk kedvenc bizalomépítő elemünket: elhelyeztük a főoldalon és az aloldakaon is Klára fotóját. Több helyen ajánljuk az általa forgalmazott termékeket, melyeket egy külön webshopban lehet megrendelni, mindez egyetlen kattintással elérhető az oldalról.

Te elégedett vagy a weboldaladdal?

Klára weboldalát itt tudod megnézni, ha pedig szeretnél egy hasonlóan ízléses weboldalt, marketing szempontból is átgondolt koncepcióval, írj nekünk bátran! 😉

 

Hevesi Szandra
Hevesi Szandra vagyok, marketing szövegíró és tartalommarketing szakértő. Két diplomát szereztem PR és marketing kommunikációból és tulajdonképpen mindig is írással foglalkoztam. Írtam novellát, PR cikket, blogot, hírlevelet, sajtóközleményt, weboldalak és marketing anyagok szövegét. Abban segítek a vállalkozóknak és a Websiker Ügynökség ügyfeleinek, hogy az online felületeiket olyan tartalommal töltsék meg, ami nem csak a márkájukat építi, hanem új érdeklődőket is hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük