Referencia

Hogyan lesz kevesebb munkahelyi baleset egy websiker oldal miatt?

Óránként 4 munkahelyi baleset történik Magyarországon, az építőiparban. Legújabb Websiker oldalunkkal hozzájárultunk ahhoz, hogy ez a szám csökkenjen a következő években! Nézd meg, hogy csináltuk!

Kinek segítettünk?

Vörös Lóránt az építőipari munkavédelem specialistája, célja, hogy felhívja az építőipari vállalkozók figyelmét a munkavédelem fontosságára és tudatos, szabálykövető magatartásra ösztönözze őket. Azért fordult hozzánk, mert szerette volna egy könnyen kezelhető, átlátható weboldalt, hogy online is elérje a célcsoportját. A munkát egy konzultációval kezdtük, ahol átbeszéltük Lóránt igényeit, elképzeléseit és tanácsokat adtunk számára a célcsoport meghatározására, elérésére.

Mit csináltunk?

Nagyon szerettünk Lóránttal dolgozni, annak ellenére, hogy először kicsit ijesztő volt a munkavédelem témaköre, a törvényekkel és szabályokkal. A tőle kapott érthető leírások és összeszedett, kidolgozott anyagok azonban segítettek, hogy érthető és figyelemfelkeltő formába önthessük az üzenetét.
Egy WordPress alapú Websiker oldalt készítettünk, ahol fontos szerepet kapott az e-mail címért ingyenesen letölthető csali anyag: A TOP 10 munkavédelmi hiányosság, ami segít a vállalkozóknak, hogy elkerüljék a bírságot és megelőzzék a munkahelyi baleseteket, hiszen ehhez gyakran csak kis odafigyelésre van szükség.
Az oldalon az egyik fő cél a kapcsolatfelvétel elérése, ezért többféle űrlapot készítettünk, a választott szolgáltatástól függően, és a főoldal mellett az aloldalakon is alkalmaztuk a bizalomépítő elemeket:

  • fotót a tulajdonosról
  • garanciák és előnyök felsorolását
  • telefonos elérhetőséget.

Mit mond az ügyfél?

Lóránt visszajelzése alapján nagyon elégedett volt a munkánkkal, külön kiemelte a szakértő segítséget, ami számára fontos szempont volt. Néhány hete birtokba is vette az új weboldalát, amin azóta rendszeresen blogol és kiváló tartalmakat oszt meg, mondhatni “mintaügyfél” 🙂

Te elégedett vagy a weboldaladdal?

Lóránt oldalát itt tudod megnézni, ha pedig szeretnéd. hogy Neked is készítsünk egy hasonlóan igényes weboldalt, ami a felhasználóbarát design mellett profitot is hoz, írj nekünk egy üzenetet!

Hevesi Szandra

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.