websikehealthcheck

Referencia

Hogyan lesz kevesebb munkahelyi baleset egy websiker oldal miatt?

Óránként 4 munkahelyi baleset történik Magyarországon, az építőiparban. Legújabb Websiker oldalunkkal hozzájárultunk ahhoz, hogy ez a szám csökkenjen a következő években! Nézd meg, hogy csináltuk!

Kinek segítettünk?

Vörös Lóránt az építőipari munkavédelem specialistája, célja, hogy felhívja az építőipari vállalkozók figyelmét a munkavédelem fontosságára és tudatos, szabálykövető magatartásra ösztönözze őket. Azért fordult hozzánk, mert szerette volna egy könnyen kezelhető, átlátható weboldalt, hogy online is elérje a célcsoportját. A munkát egy konzultációval kezdtük, ahol átbeszéltük Lóránt igényeit, elképzeléseit és tanácsokat adtunk számára a célcsoport meghatározására, elérésére.

Mit csináltunk?

Nagyon szerettünk Lóránttal dolgozni, annak ellenére, hogy először kicsit ijesztő volt a munkavédelem témaköre, a törvényekkel és szabályokkal. A tőle kapott érthető leírások és összeszedett, kidolgozott anyagok azonban segítettek, hogy érthető és figyelemfelkeltő formába önthessük az üzenetét.
Egy WordPress alapú Websiker oldalt készítettünk, ahol fontos szerepet kapott az e-mail címért ingyenesen letölthető csali anyag: A TOP 10 munkavédelmi hiányosság, ami segít a vállalkozóknak, hogy elkerüljék a bírságot és megelőzzék a munkahelyi baleseteket, hiszen ehhez gyakran csak kis odafigyelésre van szükség.
Az oldalon az egyik fő cél a kapcsolatfelvétel elérése, ezért többféle űrlapot készítettünk, a választott szolgáltatástól függően, és a főoldal mellett az aloldalakon is alkalmaztuk a bizalomépítő elemeket:

  • fotót a tulajdonosról
  • garanciák és előnyök felsorolását
  • telefonos elérhetőséget.

Mit mond az ügyfél?

Lóránt visszajelzése alapján nagyon elégedett volt a munkánkkal, külön kiemelte a szakértő segítséget, ami számára fontos szempont volt. Néhány hete birtokba is vette az új weboldalát, amin azóta rendszeresen blogol és kiváló tartalmakat oszt meg, mondhatni “mintaügyfél” 🙂

Te elégedett vagy a weboldaladdal?

Lóránt oldalát itt tudod megnézni, ha pedig szeretnéd. hogy Neked is készítsünk egy hasonlóan igényes weboldalt, ami a felhasználóbarát design mellett profitot is hoz, írj nekünk egy üzenetet!

Hevesi Szandra
Hevesi Szandra vagyok, marketing szövegíró és tartalommarketing szakértő. Két diplomát szereztem PR és marketing kommunikációból és tulajdonképpen mindig is írással foglalkoztam. Írtam novellát, PR cikket, blogot, hírlevelet, sajtóközleményt, weboldalak és marketing anyagok szövegét. Abban segítek a vállalkozóknak és a Websiker Ügynökség ügyfeleinek, hogy az online felületeiket olyan tartalommal töltsék meg, ami nem csak a márkájukat építi, hanem új érdeklődőket is hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük