websikehealthcheck

Referencia

Új Websiker oldal a babaváró ásványékszereknek

Niki azért keresett meg minket, mert szeretné ha egyedi ásványékszereivel még több anyukának tudna segíteni a testi – lelki harmónia elérésében. Mi pedig egy letisztult websiker oldalt készítettünk neki, egyedi koncepcióval és tartalommal.

Mi volt a feladat?

Niki az ásványok szakértőjeként kifejezetten Anyukáknak és Kismamáknak készít ékszereket, melyekkel kiegyensúlyozottabbak és energikusabbak lehetnek a babavárás hónapjaiban és utána is. Egy WordPress alapú websiker oldalt készítettünk, és közös munkával összeállítottunk egy letölthető Ásvány Kalauzt, hogy minél több Anyuka ismerhesse meg az ásványékszerek előnyeit, a kövek hatásait.
Nikivel öröm volt együtt dolgozni, nem csak azért, mert a karkötőiről és fülbevalóiról gyönyörű, profi termékfotókat kaptunk, hanem azért is, mert átgondolt, részletes szakmai leírásokkal segítette a munkánkat, ami így igazi csapatmunka lehetett.

Mit mond az ügyfél? 🙂

Nagyon kedves visszajelzést kaptunk Nikitől, örülünk, hogy segíthettünk a tervei megvalósulásában.

“Köszönöm a szuper weboldalt! Ez egyedül nem ment volna. Nagyon aranyosak, kedvesek és persze felettébb ügyesek a lányok, jó volt velük dolgozni. Erre a weboldalra tettem fel tulajdonképpen mindenemet, a sok év alatt összegyűjtött kis pénzemet, remélem sikere lesz, és jobban beindulnak az ékszerek. Nagy nagy köszönet nektek!”

Szóval ha családalapítás előtt állsz, ha már Anyuka vagy, vagy ha csak szeretnél látni egy stílusos, letisztult weboldalt, akkor nézd meg Niki oldalát, és válassz egy szép karkötőt! 🙂

Ha pedig szeretnéd, hogy Neked is készítsünk egy hasonlóan szép, profitáló weboldalt, írj egy üzenetet!

Hevesi Szandra
Hevesi Szandra vagyok, marketing szövegíró és tartalommarketing szakértő. Két diplomát szereztem PR és marketing kommunikációból és tulajdonképpen mindig is írással foglalkoztam. Írtam novellát, PR cikket, blogot, hírlevelet, sajtóközleményt, weboldalak és marketing anyagok szövegét. Abban segítek a vállalkozóknak és a Websiker Ügynökség ügyfeleinek, hogy az online felületeiket olyan tartalommal töltsék meg, ami nem csak a márkájukat építi, hanem új érdeklődőket is hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük