websikehealthcheck

Vállalkozói találkozók

Konferencia Eszencia Találkozó Vácon KKV-k részére…

Konferencia Eszencia TalálkozóAnnyi jó konferencia, tréning, képzés, előadás… van manapság, hogy ha mindegyikre elmenne valaki, nem is dolgozna szerintem a hét nagy részében! Ezt sajnos Te sem teheted meg, igaz?

“Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akikkel a legtöbb időd töltöd” – ezt hallottad már biztos és ha az átlag napi találkozókat veszed alapul, lehet, hogy az indexen van mit javítani! Ez a másik ok, ami megoldásra várt régóta részemről is… bár én szerencsés helyzetben vagyok, mivel kivételes vállalkozók lehetnek a partnereim 😉

Ez a 2 fő oka annak, hogy létrehoztam a Konferencia Eszencia Találkozót (továbbiakban K.E.T.*) váci irodámban, aminek a lényege, hogy…

  1. ha már elmegyek egy értékes konferenciára tanulni, akkor neked is hozzak onnan valamit, amit hasznosíthatsz. Én egy egész napot – néha többet is – ülök ott és szorgosan jegyzetelek, ami után össze tudom neked foglalni az egész előadás eszenciáját ~1 órában. Tehát időt spórolsz…
  2. Az előadásokon meghallgatni lehet a dolgokat, én szeretném ezt megbeszélni néhány vállalkozóval, tehát interaktív beszélgetésről van szó, nem csak valaminek a meghallgatásáról. Fordítsuk le együtt a saját vállalkozásainkra nézve a tanulságot.
  3. Mivel én weboldal-kivitelezés specialista vagyok, így óhatatlanul összekötök mindent az online lehetőségekkel… amire sokszor még az eredeti előadó sem gondolt!
  4. Javítsunk az átlagunkon és időnként töltsünk együtt hasznos időt mi, olyan vállalkozók, akik haladnak, tesznek és előre néznek! Pozitívan, lelkesen, megoldásokban gondolkozva! Benne vagy?

 

Nem nyújtom hosszúra… 

A találkozók egy tízórai vagy uzsonna hosszúságúak, jellemzően 1,5-2 órásra tervezem + ha nagyon beszélgetünk és van időd, akkor maradhatunk tovább! Az összefoglaló részemről nem több 1 óránál jellemzően. Tömény, de ütős infó átadás a terv!

Olyan időpontokat keresek…

…amikor végzel a munkával, vagy nem is kezdesz dolgozni. Neked hétköznap délután – este, vagy hétvégén délelőtt lenne jobb?

Közel nem kerül egy tréning árába…

Az elmúlt években milliós tételt költöttem Önfejlesztésre, találkozókra, konferenciákra. Nem ritka, hogy több száz-ezer forint egy komolyabb képzés, de akadnak pár ezres és pár tíz-ezres kategóriájú előadások is.

A K.E.T.* jelképes díja a megrendezését fedezi tulajdonképpen, árában pedig biztosítom az innivalót, csemegét, kávét, helyszínt, jegyzet mappát, tollat és a kiváló társaságot.

A K.E.T.* díja: 2500 Ft + ÁFA / fő


 

Várható K.E.T.* időpontok és a feldolgozandó konferenciák, amiken részt veszek:

KÖVETKEZŐ:

A Marketing Commando tevékenységét szinte vakon követem. Aki ismer, tudja, sőt sokan igazolhatják hogy partnereimnek szívesen ajándékozok Kisvállalati Marketing Bibliát, hogy egy irányba evezzünk utána a marketing tevékenységekben. 

Wolf Gábor új gyakorlati tréningje nagyon érdekesnek ígérkezik és elsők közt neveztem be az eseményre még a Marketing Expon. Azt ígéri, hogy semmi kezdő dologról nem lesz szó, nem facebook tréninget tart, hanem haladó kommunikációs technikákat tanulhatunk, ahogy ő is csinálja. Remélem találkozunk ott is és utána kivesézzük, amit hallottunk, de jelentkezz akkor is, ha érdekel az én szemszögemből kinyert eszenciája a napnak:

2014.12.08. hétfő – érkezés 16:45 – 17:00  – Marketing Commando Post Fest élmények beszámolója


 

Kasza Tamás lezárási specialista. Az utóbbi időben minden kisebb és több nagyobb rendezvényén, tréningjén részt vettem. Tanácsai remekül alkalmazhatók és érthetők, sok esetben építettem már be saját vállalkozásomba is a tanultakat. Belépő szintű rendezvénye a Kasza nap, amelyre még lehet jelentkezni weboldalán: kaszatamas.hu, de ne tévesszen meg az alacsony ára… itt még minden alkalommal délig megtérült az, hogy ott voltam! Komolyan!
Mostantól azonban erről be is számolok. Eljössz?

2014.12.15. hétfő – érkezés 16:45 – 17:00 –  – Kasza Tamás nap – Lurdy – élmények beszámolója – ez az utolsó az K.E.T.* 2014 évben!


Pongor Juhász Attila arról beszélt közel 900 ember előtt, hogy hogyan oszd be hatékonyabban a vállalkozói idődet. Hogyan számold ki, mennyit ér egy perced? Mi a legfontosabb feladatod és mi az amit sürgősen érdemes delegálnod?

Számomra nagyon tanulságos volt és nem is én lennék, ha nem tenném hozzá azt, ami kiegészíti mindezt online folyamatokkal és weboldallal a még nagyobb hatékonyság elérésére!

Nincs új időpont – Időgazdálkodás tréning – Pongor Juhász Attila rendezvényéről való beszámoló – Igény esetén újrarendezzük 😉


 

Kérlek, hogy részvételi szándékod jelezd az alábbi űrlapon, így e-mailben el is küldöm a pontos váci helyszínt és a számlaszámom, ahová a jelentkezés díját utalhatod:

Figyelem! Fontos:
Adataid csak saját részre használom fel, soha nem adom ki másnak! Én is utálom a kéretlen leveleket 😉

A jelentkezés nem jelent automatikus elfogadást, a változtatás jogát fenntartom.

Pontosan kezdünk! Érkezz kérlek a jelezett időpontig, utána ismerkedés, névjegycsere, nassolni és innivaló magadhoz vétele és 15 perc múlva kezdem a beszámolót!

A jelzett időpontban kapuzárás, és sajnos nem tudok utána késve érkezőt beengedni, mivel a pontosan érkezőknek már előadást tartok! Nem szívesen rabolom elfoglalt vállalkozók idejét, ugye egyetértesz? Szerencsére ez rád nem vonatkozik úgy sem 😉

Ez egy üzleti klub, ahol irányt adó téma az elmúlt adott konferencia. Nem tartom meg újra, nem kívánom lemásolni, és nem helyettesíti azt, hogy Te is ott legyél! Sőt!
Akkor is várlak, ha ott voltál, hogy átbeszéljük, ki mit hallott! Több fül, többet hall 🙂

Ha Te is ott leszel egy jövőbeni konferencián, írj előtte egy e-mailt, hogy találkozzunk ott is!

Temesvári Richárd

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük